top of page
naamloos-5.jpg

prijzen

Niemand houdt van onverwachte kosten of onaangename verrassingen. Wij ook niet! We engageren ons om dit voor u te vermijden op vlak van belastingen en sociale bijdragen, maar ook de boekhoudkosten dienen onder controle te blijven.

Door middel van het beantwoorden van een korte vragenlijst, maken wij een inschatting van uw boekhouding. Hiervoor krijgt u een offerte met een vaste prijs per maand. Hoeveel deze prijs juist is, hangt af van het pakket, uw activiteit en eventuele bijkomende opties die u kiest.

Na een jaar, vergelijken we de werkelijke prestaties met onze inschatting en doen bij grote afwijking een correctie: zowel in min als in plus. Het jaar daarna wordt uw voorschot in deze zin aangepast.

 

Benieuwd naar uw voordeel?

ontdek onze formules

BASIC
BASISBOEKHOUDING AAN BASISPRIJS

In het basicpakket zitten enkel de noodzakelijke taken voor uw boekhouding. Dit houdt in dat de facturen verwerkt worden, de BTW-aangifte opgesteld wordt, de resultatenrekening opgemaakt wordt voor uw afsluit en de belastingaangifte hiervoor ingediend wordt.

De toegang tot MyKantoorCM wordt jaarlijks op voorhand gefactureerd & bijkomende prestaties, besprekingen of adviezen worden maandelijks in regie aangerekend. Wenst u het basic-pakket uit te breiden met een specifieke vraag, geef dit mee in commentaar en wij doen u een voorstel op maat.

pRO
BOEKHOUDING MET STEVIGE BEGELEIDING

In het Pro-pakket krijgt u naast het voeren van alle noodzakelijke taken in de boekhouding, ook meteen een aantal extra voordelen inzake begeleiding. Dankzij de inbegrepen toegang tot MyKantoorCM heeft u ook altijd een up to date boekhouding op zak en bent u steeds op de hoogte van uw cijfers. Daarnaast is er ook bijkomend tijd voor u voorzien voor fiscale optimalisatie, besprekingen en advies per mail of telefoon – waardoor u slechts uitzonderlijk bijkomende prestaties zal aangerekend krijgen, die steeds op voorhand gecommuniceerd worden.

vip
ONBEPERKTE SERVICE MET 5 STERREN

Indien u opteert voor het VIP-pakket, staat het kantoor volledig voor u ter beschikking. U krijgt een onbeperkte service waardoor u ongelimiteerd vragen kunt stellen, onze hulp kan inroepen, tussentijdse cijfers verkrijgen of fiscaal kan optimaliseren. Een driemaandelijks nazicht van uw resultaat met een bespreking achteraf, alsook een versnelde jaarafsluit zijn inbegrepen. Een VIP dient zich bij ons namelijk écht VIP te voelen.

Gelooft u niet in de meerwaarde van onze pakketten? Dan is er nog steeds de mogelijkheid om op uurbasis te werken waarbij maandelijks de werkelijke prestaties aangerekend worden.

bottom of page