top of page

my kantoorcm

Wij gaan allemaal digitaal! Daarom schakelen wij een versnelling hoger en hebben we ons eigen portaal ontwikkeld. Het opvolgen en beheren van uw bedrijf was nog nooit zo eenvoudig. U bezorgt uw facturatiedocumenten via ons platform & wij doen de rest. Daarna heeft u altijd uw cijfers op zak en kan u steeds uw facturen raadplegen in ons uitgebreid digitaal archief. Waarom nog wachten?

Ontwerp zonder titel-11.png

Gedaan met stapels papieren of mappen bijhouden, geen gedoe om jouw facturen de dag voor de BTW-periode samen te zoeken: dankzij uw digitale postbus bent u dagelijks up to date en raakt u uw documenten nooit meer kwijt! De mobiele app zorgt er ook voor dat ticketjes niet langer een probleem zijn, met 1 foto zit uw uitgave in de boekhouding.

geen papierfabriek

altijd online

Dankzij de automatisering, kan u uw boekhouding altijd en overal raadplegen. Daarnaast is er een hele handige app, waardoor u de boekhouding letterlijk op zak heeft. Wil u snel een factuur terugvinden, de evolutie van een bepaalde kost checken of gewoon snel uw resultaat zien: alles kan, u heeft ongelimiteerde toegang online.

snelkoppeling met
uw boekhouder

Online betekent niet onpersoonlijk. Dankzij de regelmatige aanlevering van documenten, kan uw boekhouding steeds sneller verwerkt worden door 1 van onze dossierbeheerders. Aangezien er geen tijd meer verloren gaat aan scannen of nummeren, kunnen we nog beter het controle werk uitvoeren en tijd maken voor fiscaal advies. Een snelle vraag? Dankzij de handige chatfunctie om een opmerking te geven of een vraag te stellen bij een document, is uw boekhouder nóg dichter bij u!

Kantoor CM
My KantoorCM

bedankt, betalingsassistent!

Dankzij onze geïntegreerde betaalmodule, kan u onmiddellijk een overzicht zien van wat er financieel te doen is. Betaalde facturen worden afgepunt en u kan zelf aanvinken welke facturen u vanuit het platform met een simpele QR-code wenst te betalen. U kan zelf een lijst trekken met welke tegoeden u nog heeft en zo op regelmatige basis ook uw klanten aanmanen om uw facturen te voldoen. We hebben gezorgd voor een unieke koppeling met ons boekhoudprogramma, waardoor er twee-richtingsverkeer mogelijk is: als wij jouw openstaande posten verwerken, keert die info ook meteen terug naar uw dashboard: tijdswinst en gedaan met dubbele betalingen: win-win.

MyKantoorCM
Kantoor Céline Manfronelli

i like my money where i can see it

De implementatie van MyKantoorCM heeft als doel om op het einde van de rit voor u geld uit te sparen. In eerste instantie hebben wij geïnvesteerd als kantoor in een tool die ervoor zorgt dat de boekhouding voeren iets minder arbeidsintensief is, want time is money. Daarnaast vermijdt u boetes en intresten voor onbetaalde facturen, aangezien u perfect wekelijks een lijst kan trekken van wat al in de boekhouding verwerkt is. Zelf hoeft u niet langer op uw geld te wachten, want op basis van de openstaande klantenlijst verstuurt u herinneringen in no time. Last but not least, u heeft een up to date zicht op de boekhouding en kan op basis van gekende cijfers sneller beslissingen nemen. U heeft een zicht op uw bedrijfsresultaat en kunt perfect de kostenstructuur opvolgen. Een aantal belangrijke kosten kunnen zelfs specifiek voor u ingesteld worden als “highlight”.

de vragen die iedereen zich onmiddellijk stelt

Wij laten u uiteraard niet aan uw lot over. Bent u reeds klant en wenst u over te stappen? Aarzel zeker niet om uw dossierbeheerder te contacteren. Wij geven u een opleiding en uitleg, zodat u de functionaliteiten van ons portaal maximaal kan gebruiken. Verder is er ook een goede support voorzien vanuit de IT-diensten om alle eventuele vragen die u heeft, snel te kunnen beantwoorden. Digitaal samenwerken kan dus ook perfect op maat: stap voor stap en op uw tempo.

bottom of page